Quiromassatge Igualada

quiromassatge

El massatge es l’art de saber moure les mans a sobre d’una altra persona. Ha estat utilitzat des de sempre com a mètode de relaxació, de curació o com a forma de comunicació.

Les mans del bon massatgista son una projecció de tot el seu cos. Hi ha mans que curen i mans que no curen encara que es moguin igual

Les mans permeten una forma de comunicació silenciosa, sincera i autèntica on no es pot amagar res, ens posa en contacte amb el llenguatge del cos. Jo puc no dir res, però, el cos no pot amagar el que li passa. Desenvolupar l’art de la comunicació amb el tacte fins a saber els sentiments amagats dins els nusos d’una contractura no és fàcil, però tot s’aprèn poc a poc.

El massatge requereix de l’aprenentatge d’una tècnica precisa de manipulacions que faran relaxar les contractures i retornar el benestar a la persona que s’acosta

Quan hi ha lesions esportives, traumatismes o sobreesforços cal saber el múscul afectat i com treballar-lo

El massatge es una professió que t’ha d’agradar, no es treballar amb una màquina. El massatgista professional neix d’una actitud interna de servei i d’ajuda a les persones que tenen dolor. Algunes persones em diuen “ A mi sempre m’ha agradat el contacte i fer massatges, però no en sé, em falta la tècnica” això es un bon començament, et convé fer un curs de quiromassatge. Quan ens donem un cop, instintivament ens hi posem les mans, per la seva capacitat curativa, per la seva energia i mobilitat, tot i això si saps que fas ajudaràs millor als demés i trauràs el dolor de manera més efectiva

Al acabar el curs, el professional sap tractar de manera efectiva les contractures muscu­lars, les distensions de lligaments, la mala circulació, la tensió ner­viosa i també donar un confort a la nostra ànima. Es ben conegut que moltes contractures que generen grans dolors son deguts a conflictes de treball, de parella, es a dir, derivats de l’estat d’ànim. Quan el desencadenant del dolor es emocional, fer costat, saber escoltar i sencillament donar suport amb les mans serà una bona teràpia

Si només fóssim os i múscul qualsevol vibrador faria la feina, però quan tenim dolor busquem mes la ma experta i càlida del massatgista que la buida vibració mecànica, busquem el contacte humà que es el que ens re­nova la nostra energia i les ganes de viure.

A QUI VA DIRIGIT EL CURS?

És un curs obert a tothom, tant a professionals de la salut, com a totes aquelles persones que sentin la necessitat de servir-se de les mans com a eina per ajudar als altres.

Donar i rebre massatge és entrar en una nova dimensió del con­tacte humà, imprescindible per la nostra salut física i psíquica. És aprendre a conèixer el nostre cos i a utilitzar l’element curador més antic del món: la mà humana.

ESTRUCTURA DEL CURS

És un curs professional que ens obra les portes a un nou mercat laboral. Per tant, l’Escola ARA t’ofereix una formació complerta i bà­sica en l’ofici del quiromassatgista.

S’inclouen assignatures d’anatomia i fisiologia de l’aparell loco­motor, patologies bàsiques assequibles al tractament manual. Des­cripció tècnica de manipulacions simples i avançades.

Recorreguts per cada àrea del cos i formes de tractament. Ele­ments coadjuvants com l’ús de cremes, olis, aromes, colors o mú­sica per enriquir l’efecte psicoterapèutic.

I sobre tot PRÀCTICA, molta pràctica per desenvolupar les habi­litats tècniques i sensitives necessàries per un bon massatge tera­pèutic. Des de el primer dia del curs fins l’últim del curs donaràs un massatge i en rebràs un altre. Val la pena!

El curs es dóna en un any escolar, a raó de tres hores setmanals, amb la supervisió, el material didàctic, avaluacions i el diploma professional corresponent.

PROGRAMA:

  • Extremitats inferiors en decúbit prono
  • Extremitats inferiors en decúbit supino
  • Glutis i malucs
  • Esquena i cervicals
  • Abdomen
  • Tòrax
  • Extremitats superiors
  • Cara i cap

HORARIS:

Dilluns de 10 a 13h o be

Divendres de 18 a 21h

PREU

– Preu del curs: 1200€. Pagament al comptat: matrícula gratuïta. Pagament únic de 1080 €
– Pagament fraccionat en mensualitats: matrícula de 120 € i nou quotes de 120 €


Contacteu amb nosaltres

Ompliu el següent formulari per enviar-nos un missatge i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.


He llegit i accepto la politíca de privacitat